Ronde hoekjes in galerij aanpassen

Standaard hebben de galerijen ronde hoekjes. Binnen de instellingen is dit (nog) niet zelf te wijzigen. Wel is het mogelijk om dit via de code van het blok aan te passen.

Let op: Je hebt hier
codetoegang voor nodig.

Gaat er iets fout in de code wat je niet hersteld krijgt? Dan zul je het blok weg moeten gooien en opnieuw beginnen.

De ronde hoekjes van de afbeeldingen zijn gestyled op de class 'viewport'. Dit kan als volgt overschreven worden:

1.    Ga naar de code van het blok.

2.    Klik op de tab 'less'.

3.    Maak .viewport aan met een border-radius van 0 pixels. (zie voorbeeld)

4.    Klik op opslaan.

Toe te voegen code:
.viewport {
border-radius: 0px;
}

Voorbeeld:

Heb je een gallerij met thumbnails? Voeg dan een border-radius toe bij .thumbnail a (zie voorbeeld)

Voorbeeld:

Wanneer .thumbnail a er niet bij staat zoals in het geval van 'Blok 60 - Gallerij' kun je deze er zelf aan toevoegen.
.thumbnail a {
border-radius: 0px;