Pagina afbeeldingen instellen

In de aangemaakte navigatie wordt per pagina een afbeelding getoond. Hoe je deze afbeelding per pagina instelt wordt in het hiernavolgende stappenplan uitgelegd.

Stappenplan Navigatie afbeeldingen voor pagina's instellen:

1. Klik in het overzicht met pagina's van het magazine op het tandrad-icoon dat achter iedere pagina staat.
  2. Er verschijnt een pop-in waarin de pagina instellingen ingesteld kunnen worden.
  3. Vrijwel bovenaan staat de functie Afbeelding. Upload hier een afbeelding vanaf jouw computer welke je voor de betreffende pagina wil gebruiken in het menu. De afbeelding moet minimaal 200x200px zijn.
  4. Klik onderaan de pop-in op opslaan
  5. Herhaal bovenstaande stappen voor alle pagina's van jouw Online Magazine