Magazine Navigaties

Er zijn twee soorten navigaties beschikbaar voor Magazines:

• Uitklapmenu met pagina afbeeldingen
  • Menu met pijlen

Uitklapmenu met pagina afbeeldingen:

Deze navigatie zit in balkvorm onderaan de pagina en bevat de volgende elementen:

• Een logo aan de linkerkant.
  • Twee navigatie knoppen (pijl naar links en rechts).
  • Een menu knop, als hier op geklikt wordt schuift de balk open en toont deze de namen en gekozen afbeeldingen van de pagina's.
  • Twee instelbare knoppen.
  • Alle afbeeldingen, ook de icons, kunnen worden vervangen voor een afbeelding naar keuze.

Dit menu kan alleen navigeren op 1 niveau en kan niet wisselen naar diepere subniveau's.

Menu met pijlen:

Deze navigatie bestaat uit een menu wat bovenin de pagina verschijnt en daarnaast komen er ook vier pijlen in beeld: Links, rechts, bovenin en onderin het scherm.

Deze pijlen kun je gebruiken om te navigeren tussen de verschillende pagina's en subniveau's.