Afbeeldingspopup

Door gebruik te maken van de link functie binnen de SMART Webbuilder kun je een afbeelding in een popup laten verschijnen. Klik op de foto hiernaast om te zien hoe dit eruit ziet.

Dit doe je als volgt:

1. Klik het element of selecteer het stuk tekst waar je een popup aan wilt binden.
  2. Kies voor de Link optie.
  3. Kies bij Type Link voor Afbeelding
  4. (upload en) selecteer de afbeelding die je in de popup wilt hebben.

Als er nu geklikt wordt op het element of de link dan zal de afbeelding in een popup verschijnen.