Achtergrondafbeeldingen

Achtergrondafbeeldingen kun je toevoegen aan bijna elk element. Zodra je een element selecteert heb je rechts bij de eigenschappen de mogelijkheid om een achtergrondafbeelding in te stellen.

Let op: Het verschil tussen achtergrondafbeeldingen en afbeeldingselementen is dat een achtergrondafbeelding wordt gebruikt om de achtergrond op te vullen.
Hierdoor zal, afhankelijk van de verhouding van het scherm (device) waarop je kijkt, een andere achtegrondafbeelding-uitsnede te zien zijn.

Een achtergrond afbeelding heeft de volgende configuratie instellingen

• Achtergrondpositie: Als een achtergrond groter is dan het vlak wat het opvult, dan kun je met deze instelling bepalen welk deel van de afbeelding er getoond wordt.
  • Achtergrondgrootte: Je kunt hier kiezen tussen "Origineel", "Vullend" of "Passend". Dit zal bepalen hoe de afbeelding wordt geschaald voor de achtergrond.
  • Achtergrondherhaling: Hiermee kun je kiezen of en hoe de achtergrond wordt herhaald.

Een achtergrond afbeelding is de enige afbeelding waar je een Parallax effect op kunt zetten.