Icoon/SVG vulkleur wijzigen

In de SMART Webbuilder kun je de kleur van een icoon (.SVG) wijzigen zonder dat je daar een extern foto-bewerkingsprogramma voor hoeft te gebruiken.

Zo werkt het:

1.    Klik op het icoon dat je wilt aanpassen

2.    Rechts verschijnt het functiemenu

3.    Klik onder opmaak op de functie Vulkleur voor SVG en selecteer de gewenste kleur

4.    Alle iconen binnen het blok hebben nu de geselecteerde kleur

Naast de kleur van alle iconen binnen het blok kun je ook de kleur van een individueel icoon aanpassen. De kleur van een individueel icoon kun je als volgt aanpassen:

1.    Klik op het icoon dat je wilt aanpassen

2.    Rechts verschijnt het functiemenu

3.    Klik onder instellingen op de checkbox Vulkleur. Er verschijnt een kleurvakje achter de checkbox.

4.    Klik op het kleurvakje en selecteer de gewenste vulkleur