Iframe plaatsen

Binnen de SMART Webbuilder kun je content van externe websites laden. We hebben hiervoor het iframe blok klaarstaan. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

Stappenplan:

1.    Ga in de SMART Webbuilder naar de pagina welke je wilt voorzien van externe content

2.    Klik op de blokkencategorie Content

3.    Scroll in de lijst met blokken naar het blok met de naam Iframe en ID 109

4.    Sleep dit blok in het scherm

5.    Ga met de muis over het blok en klik op het lipje dat rechts verschijnt

6.    Selecteer het grijze iframe vlak

7.    In het functiemenu rechts verschijnt het kopje instellingen

8.    Geef bij functie URL de gewenste URL (locatie op internet) op van de externe content. Zorg ervoor dat de URL begint met https:// of http://

9.    Als je nu de pagina in de preview bekijkt wordt de externe content zichtbaar binnen jouw pagina

Tip: Als je jouw website onder SSL/HTTPS draait hou er dan rekening mee dat externe content welke je inlaadt ook onder SSL/HTTPS moet draaien. In dat geval begint de externe URL met https://