Pagina uitzetten in specifieke taal

Soms wil je dat een pagina niet in een specifieke taal beschikbaar is omdat de content hiervoor niet beschikbaar of van toepassing is.

Je kunt een pagina niet uitzetten voor een specifieke taal, maar je hebt wel de mogelijkheid om de pagina door te sturen naar een andere pagina.

Hoe dit werkt:

1.    Je hebt de URL van de pagina nodig welke je niet beschikbaar wilt maken in een specifieke taal.
B.v.: /en/projects/project-1/
 Kopieer deze URL.

2.    Ga naar het pagina overzicht binnen je website.

3.    Klik op de instellingen van deze pagina.

4.    Je vindt bij Vindbaarheid een blok met 301 Redirect.
 Klik hierop en plak de gekopieerde URL van de pagina bij de juiste taal. In dit voorbeeld in het EN blok.

5.    Klik op opslaan.

Je hebt nu de URL van deze pagina ingesteld als 301 Redirect. Wanneer je de pagina bezoekt dan wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je dit hebt ingesteld.

Let op: Als de pagina in het menu staat dan zal deze niet uit het menu gehaald worden voor deze specifieke taal