Elementen verbergen

SMART Webbuilder blokken bevatten verschillende elementen zoals teksten, titels, buttons en afbeeldingen. Niet altijd heb je alle elementen nodig welke standaard in een blok opgenomen zijn. Het is dan mogelijk om elementen te verbergen. Dit verbergen kan voor alle schermgroottes tegelijk of voor specifieke schermgroottes.

Zo werkt het

1. Ga met de cursor over het blok dat je wil bewerken en klik op het lipje dat aan de rechterkant van het blok verschijnt.
  2. Selecteer het element dat je wilt verbergen (bijvoorbeeld een button)
  3. Selecteer in de bewerkingsbalk rechts onder het kopje instellingen het vinkje verbergen