Verborgen elementen zichtbaar maken

Wanneer elementen binnen een blok verborgen zijn dan kun je deze weer zichtbaar maken. Sommige blokken bevatten standaard een aantal verborgen elementen welke je op dezelfde wijze zichtbaar kunt maken als elementen welke je zelf verborgen hebt.

Zo werkt het

1. Ga met de cursor over het blok dat je wilt bewerken en klik op het lipje dat aan de rechterkant van het blok verschijnt.
  2. Wanneer een blok verborgen elementen bevat dat wordt in het geactiveerde lipje een icoon/knop getoond met een oogje dat doorgestreept is. Klik op dit icoon om alle verborgen elementen weer zichtbaar te maken.