Video plaatsen

• Als .mp4
  • Als Vimeo
  • Als YouTube

Als .mp4

Video's voeg je toe op plekken waar standaard een afbeelding staat. Logo's en achtergrond afbeeldingen kunnen niet vervangen worden voor een video.

1. Klik op het potloodje van het blok waar de video in moet komen.
  2. Klik op het afbeeldingselement waar je de video wilt plaatsen.
  3. Rechts bij de eigenschappen kun je bij Video nu kiezen voor Type, je hebt de keus uit Bestand of URL.

Bestand:

1. Je kunt nu kiezen om een video te kiezen die je al eerder hebt geüpload.
  2. Of je kiest voor bladeren om een video van je computer te uploaden.

Als Vimeo

Om een Vimeo video toe te voegen in De SMART Webbuilder kies je bij Video voor het type URL en vervolgens kopieer je de URL en plak je deze in het veld.

Als youtube

Om een Youtubevideo toe te voegen in De SMART Webbuilder kies je bij Video voor het type URL en vervolgens kopieer je de URL van de video en plak je deze in het veld.

Er zijn meerdere configuratie-opties beschikbaar voor Youtube.