H1, H2, H3 bepalen

Om je website te optimaliseren voor zoekmachines is het van belang dat je aangeeft welke headings belangrijk zijn. Er zijn in de SMART Websites headings op drie niveaus, namelijk: H1, H2, H3. Je kunt deze H1-2-3 waarde aan iedere heading toewijzen. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Stappenplan:

1. Selecteer het heading element waarvan je de H1-2-3 wilt bepalen
  2. Er verschijnt rechts, in de functiebalk, een kop instellingen
  3. Onder de kop instellingen staat de functie Type Heading
  4. Waarschijnlijk staat hier nu automatisch gedefinieerd. Selecteer het door jouw gewenste headingniveau.
  5. Vanaf nu zien zoekmachines het door jou opgegeven heading niveau in de code middels H1, H2 of H3.