Sliderinstellingen

Voor elke slider, en dus ook de testimonialblokken, zijn er een aantal instellingen beschikbaar.
Als je het blok bewerkt, kun je rechts bovenin de instellingen van de slider openen door op Carrousel te klikken.

De volgende instellingen zijn beschikbaar

• Slide effect: Dit zorgt ervoor dat de slides van rechts naar links schuiven.
  • Vullend: Dit zorgt ervoor dat afbeeldingen worden uitgevuld, als je deze niet aanvinkt heb je kans dat je vlakken boven & onder of links/rechts ziet.
  • Autoplay: Dit zorgt ervoor dat de slider automatisch loopt.
  • Wisseltijd: Dit is de tijd dat elke slide blijft staan bij Autoplay.

Let op: De slider veranderd niet automatisch van hoogte als je de website op een ander device bekijkt. Hierdoor kan het goed mogelijk zijn dat een slider er perfect uit ziet op desktop, terwijl op een mobiel slechts een klein deel van de afbeelding te zien is.
Om dit op te lossen kun je gebruik maken van een blok wat je verbergt op grotere devices, en een tweede blok wat je verbergt op kleinere devices.
Beide blokken kun je dan specifiek stijlen en instellen voor de apparaten waardoor het er altijd goed uit ziet.