Google Maps werkt niet

Dit kan te maken hebben met de Google API Key die nog niet is ingevoerd.
 Als je al een Google API Key hebt, dan kan je deze invoeren in Website Instellingen.

1. Klik op het De SMART Webbuilder logo links bovenin het scherm.
2. Het Dashboard pagina komt nu tevoorschijn, klik hier op je eigen website
3. Rechts van de websitenaam zie je enkele buttons, waaronder "Publiceren", "Voorvertoning".
4. Klik op het Tandwieltje-icoon "Instellingen". Er verschijnt een pop-up met daarin de Website-instellingen.
5. Scroll naar beneden tot je bij het gedeelte "Code" komt.
 6. Hier zie je een tekstvak waar je de Google API-sleutel in kunt voeren.

Heb je nog geen Google API Key of werkt je Key niet?

Lees dan hier de instructies!