Mobiel menu stijlen

Om het mobiele menu te stijlen voer je de volgende stappen uit:

1. Zet de schermgrootte op mobiel staand. (zie foto)
  2. Klik op het potloodje van het navigatieblok.
  3. Klik vervolgens op het menu icoon, het mobiele menu opent zich nu.
    Dit icoon kun je nu, indien gewenst, vervangen door rechts in de eigenschappen de afbeelding of kleur aan te passen.
  4. Nu kun je de verschillende elementen van het mobiele menu aanklikken om vervolgens te stijlen met de eigenschappen aan de rechterkant.

De stijling voor de menu-items is mogelijk op zowel niveau 1 als op niveau 2. Voor beide niveau's zijn de volgende menu-item statussen beschikbaar:

• Standaard
  • Mouseover
  • Actief