Button linken

In de SMART Webbuilder kun je naar heel veel verschillende zaken links leggen. Hieronder volgt een overzicht van alle linktypes en de bijhorende mogelijkheden.

• Een link naar een pagina
  • Een link naar een blok
  • Een link naar een afbeelding
  • Een link naar een video bestand
  • Een link naar een video URL
  • Een link naar een document
  • Een link naar een URL
  • Een link naar een e-mailadres
  • Een link naar een telefoonnummer

Linken naar een blok

Een link naar een blok geeft je de mogelijkheid om bezoekers met een simpele klik naar een ander deel van de pagina te laten navigeren. Geef de blokken waar je naar wilt navigeren een naam zodat deze in de lijst met mogelijke blok-links verschijnen.