Teller blokken

In de SMART Webbuilder kun je gebruikmaken van diverse tellerblokken. Een teller blok vind je onder de blokkencategorie statistieken. Je kan de tellers configureren met drie instellingen: start, stap en duur.

• Instelling: Start
    Met deze instelling bepaal je hoe lang het duurt na het in beeld verschijnen van het blok tot de teller gaat optellen.
  • Instelling: Stap
    Met deze instelling bepaal je hoe groot de stappen zijn bij het optellen.
  • Instelling: Duur
    Met deze instelling bepaal je hoe lang het optellen duurt.

Drie varianten

De teller blokken zijn er op dit moment in drie varianten: 2-koloms, 3-koloms en 4-koloms.
Op iedere pagina kun je een onbeperkt aantal teller blokken plaatsen. De tellers kun je eenvoudig voorzien van een rand.