Heb je net een nieuwe SMART website gepubliceerd en blijf je een scherm krijgen met een foutmelding of pagina kan niet gevonden worden?

Dan kunnen er 2 dingen aan de hand zijn

1. De DNS moet nog ververst worden, wacht nog tot 24 uur na het wijzigen van de DNS bij jouw provider.

2. De DNS instelling staat verkeerd. Hieronder een plaatje van de gewenste instelling.

LET OP dat je het 4 x AAAA record voor het domein ook verwijderd hebt.

Het ip adres voor de mail blijft ongewijzigd op die van je hosting provider staan.